Chef Paul Liefferink
Van jongs af aan was het bekend dat Paul van koken zijn beroep zou maken! Zijn opa was banketbakker en hij was het die Paul al vroeg inspireerde om met eerlijke producten iets moois op tafel te zetten. Hij klom al snel op tot Chefkok bij een populair restaurant in Amsterdam, waar wijlen culinair recensent Johannes van Dam hem beoordeelde met een 9- en hem roemde om het echte eten!
Uiteindelijk begint hij, samen met zijn partner Kirsten Ruitenbeek, Restaurant Liefferinks in Leusden, waar zij samen 6 jaar met veel passie Leusden en omgeving laten genieten van hun gastvrijheid en liefde voor de gastronomie. Die periode levert hem een top 5 notering op als markant horecaondernemer van Koninklijk Horeca Nederland. In zijn laatste functie als Chefkok bij Landgoed de Salentein, doet hij veel ervaring op met bereidingen op open vuur. Dit wordt nog versterkt bij zijn werkbezoek aan Argentiniƫ.
Maar toch de vrijheid naar eigen ondernemer lonkt! Eind 2018 maakt hij de overstap naar Freelance Chef en doet hij wat hij het liefste doet: koken! Lieffer op Locatie was een feit! In zijn vrije tijd is hij veel te vinden in zijn moestuin, waar hij groenten en kruiden verbouwt en zo zorgt dat al zijn creaties ook echt van het seizoen zijn!